MENU
2:01 | November 27, 2012

Summer Memories

Daily

 

I wanna watch the sunset with my friends, have my mom over for dinner, holding hands in the summer heat, look out over the sea from a mountain top, have the girls over for coffee and girl talk, go for a long walk and cuddle in bed with our beautiful dog, have a rest in a boat with my best friends, I wanna eat fresh fruit and have tanned legs,  Yep, it’s obvious, miss summer! 

7 Responses to “Summer Memories”

 1. Pauline on

  Hur har du gjort designen till din blogg!? skit snygg. har du fått hjälp eller är det något man kan klura på lite själv? har du pro?

  Kram

  Reply
  • Anonymous on

   Jag googlade mig runt faktiskt. Med lite tålamod så förstår man tillslut vad man ska göra. Annars är min design väääldigt enkel då jag vill ha en ren blogg där jag kan ladda upp bilder i storleken 800. Nej jag har inte pro. Lycka till! Kram 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)