MENU
18:32 | February 25, 2013

Placed on my heart.

Daily
Top from here
The sun is shining in Chicago today so I’m going to spend my day outdoors. Stay tunded for today’s outfit. 

2 Responses to “Placed on my heart.”

 1. Emma on

  Hitta din blogg för ett litet tag sedan och har tittat in här varje dag sedan dess 🙂
  Förstod såklart du var i USA men inte att du var i Chicago, älskar den staden och ska snart dit igen!
  Tänkte bara höra om du inte kan skriva om hur du hamna där, varför du bor där just nu och hur du gjorde för att flytta dit (visum m.m).
  Vill gärna veta mer och om du har några gamla inlägg från i början när du precis stack dit hade jag blivit glad om du skicka en länk till mig så jag kan läsa mer från början.
  Bra blogg och hoppas verkligen du svarar på detta 😀

  Reply
  • by Kiki on

   hej emma! 🙂
   Kul att du hittat hit och gillar min blogg! Precis, bor i chicago för andra gången (har bott här i över ett år sammanlagt) Första året jag var här åkte jag hit med ett turistvisum (alltså fick jag stanna i 3 månader) när 3 månader hade gått lämnade jag landet, åkte då till mexico i 5 dagar och sen tillbaka till staterna. Det gick inte riktigt som tänkt, men dom släppte ändå in mig i landet igen efter mycket om och men. Ska du stanna i mer än 3 månader så rekommenderar jag dig inte att lämna landet i 5 dagar för att sen försöka dig in igen. Andra gången jag kom hit hade jag ansökt om ett längre visum, fick då ett 1 års visum. Eftersom min sambo bor och jobbar här (även han är ifrån sverige) så fick jag ansöka om ett längre besöksvisum med dom villkor att jag inte fick jobba överhuvudtaget här. Får dock jobba med välgörenhet som jag gör nu och på sidan av de går jag som lärling hos en fotograf och sen så bloggar jag såklart på den här bloggen. Vet inte vad du tänkt göra här men beroende på vad du ska göra kommer du få söka visum utifrån det. Ställ gärna mer specifika frågor om du har funderingar så kan jag försöka hjälpa dig! 🙂

   kram
   Kiki

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)