MENU
17:56 | February 27, 2013

Countdown

Outfits

Time is running away, 8 month is almost over and before I know it I’m back in sweden again. It’s so close now that I can count down(!) the days. I miss my family, friends and my puppy love so much that I can’t belive I’m going to see them again soon!

Now I’m off to the gym and meanwhile I’ll give you this rider-chic-look from january. Stay tuned for a morning video and today’s outfit as well! Later! xx 

10 Responses to “Countdown”

 1. fardus on

  Vad kul! Undrar om du ska tillbaks till USA senare? Och föresten: hur hittade du till usa? Haha, alltså hur hittade jobb och hur löste sig allt? Var det ett beslut du tog efter studenten eller hur var det?
  Du har en underbar blogg! Jättefina bilder!!

  Reply
 2. Lillasyster Ida (töntig jag är) haha on

  Jaahaaaaaluuuuva kul att du snart kommer hem! Sitter här alldeles tårögd och när jag tänker på att jag inom en snar framtid kommer vakna en morgon och tänka "idag kommer Kicki hem" då, då blir jag Alldeles pirrig! Hihi!!! Du får aldrig åka bort igen:)

  Reply
  • by Kiki on

   haha urgullig om jag får säga det!! Ska bli skönt att komma hem till lillsyrran igen! 😉 Haha saknar dig så mycket love! Åker jag igen tar jag dig med mig, det lovar jag! 😉 Puss på dig!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)