MENU
19:11 | May 28, 2013

I’m feelin’ good

Outfits

Wearing- Esprit blazer and Trousers / Zara shoes and bag / Rayban shades / Mk watch / F21 Knit
Time for the second round of the collaboration “travel diary” for Esprit. This is my first interpretation of these pair of trousers. I completely love them since they are so comfy and chick, you can find them here! 
Nu har vi kickat igång den andra omgången av samarbetet med Esprit så i några veckor framöver kommer jag att bjuda på min tolkning av the travel diary. Mitt första val var givet, ett par ursköna blommiga byxor som jag redan nu vet att jag kommer att använda flitigt i sommar. Har redan massor av idéer på hur jag ska matcha dom framöver. Ni hittar dom Här!

16 Responses to “I’m feelin’ good”

Leave a Reply

  • (will not be published)