MENU
9:51 | May 29, 2013

Win a samsung Galaxy S4

Daily

Nu ni! Jag har fått äran att tipsa er om en grymt rolig tävling som pågår just nu!:) Ni har alltså chansen att vinna en helt ny Samsung Galaxy S4 värde 6000kr(!) den har en hel drös tuffa finesser, den kan exempelvis känna igen ditt ansikte, din röst och dina rörelser och du kan styra den utan att ens vidröra skärmen. Ser du på en video och tittar bort så pausas videon för att sedan fortsätta uppspelningen från samma ställe när du tittar tillbaka på den. Riktigt tuff måste jag säga! Ni är med och tävlar Här! 

Attention! Right now you can win a brand new Samsung galaxy S4! It has a whole bunch of cool features, in fact Samsung galaxy s4 can recognize your face, your voice and your movements and you can control it without even touching the screen. If you’re watching a video and are looking away it will pause the video and then resume play at the same time as you look back on it. Pretty awesome huh? You can compete here! 
 

Leave a Reply

  • (will not be published)