MENU
10:13 | June 29, 2013

Giveaway – Boots

Daily

Hej raringar! Jag kickar igång denna lördagmorgon med yttligare en tävling här på bloggen! 😀 Jag har nämligen fått chansen att testa dessa produkter ovan ifrån Boots No7. Så på bilderna bär jag alltså deras produkter där läppstiftet och ansiktskrämerna blev storfavoriterna, även deras eyeliner var riktigt bra, den gav en tunn och fin linje vilket jag verkligen gillade! 
Jag har inte bara fått chansen att prova produkterna utan jag får också tävla ut ett likadant kit till någon av er! 🙂 Wopwop!
För att delta i tävlingen så ska du svara på: Vad heter Mascaran? Du finner svaret här 
Translate- To compete all you need to do is to find out the name of the mascara! 
LYCKA TILL / GOOD LUCK! 🙂 

335 Responses to “Giveaway – Boots”

 1. Ida on

  Åh, vilket grymt kit produkter. Skulle vara det ultimata att plocka ner i resväskan under sommaren. Mascaran heter "Fanomenal Lashes" 🙂 Kram Ida

  Reply
 2. Malin on

  Fanomenal Lashes heter mascaran. Gud sån rolig tävling!!
  Vet inte om du kommer ihåg mig, vi träffades på stan en kväll när du skulle gå hem här i Gävle och jag blev jätteförvånad över att vi bor i samma stad haha 🙂 KRAM

  Reply
  • by Kiki on

   Hej Malin, Jag har valt ut dig som vinnare i boots tävlingen! :* Du var så otroligt go när jag träffade dig så självklart ska du ha ett kit av boots n°7. Kolla in din mail för jag har kontaktat dig där. Kramar! 🙂

   Reply
 3. Anna on

  Åh, har velat testa detta märket så himla länge, speciellt krämen, kul att du gillade den! Mascaran heter så mycket som Fanomenal Lashes!

  Reply
 4. Lagoma Linnea on

  Mascaran heter Fanomenal Lashes.

  Jag skulle bli SÅ glad över att vinna detta kit! Jag har den senaste veckan börjat leta efter nya produkter då mitt gamla smink snart kryper ut ur badrumsskåpet på eget bevåg. Så den här tävlingen kommer mycket, mycket lägligt för mig!

  Reply
 5. jasmina on

  Fanomenal Lashes heter den,skulle jätte gärna vinna den då min mamma fyller år nästa vecka och det skulle vara kul att ge henne något som hon vilat ha riktigt länge <3

  Reply
 6. Mikaela on

  Fanomenal Lashes heter den 🙂
  Det här märket verkar ju toppenbra! Jag som har två små bebisar hemma har absolut ingen sömn eller egentid att prata om och känner mig för det mesta trött och sliten…Att kunna fräscha upp sig på ett kick skulle göra under, ser man fräsch ut känner man sig inte lika trött!

  Reply
 7. Malin on

  Mascaran heter Fanomenal Lashes. 🙂

  Det hade varit så kul om man fick chansen
  att prova detta makeup märke. Ett lyxigt makeup kit hade verkligen varit en kul överraskning i vardagen. 🙂 Hoppas på tur.

  Reply
 8. Anna on

  Den heter Fenomenal Lashes! Åh, vore perfekt att vinna något sånt här lyxigt! Jag har pluggat mitt första år på universitetet, CSN lämnar inte jättemånga luckor för sånt här finsmink. Skulle bli supergladis om jag fick sätta lite färg på sommarfejset!

  Reply
 9. Emma F on

  Mascaran från Boots N*7 heter Fanomenal lashes och det hade varit så kul att få vinna och se om den lever upp till sitt namn vilket jag inte tvivlar en sekund på!
  Ha en härlig söndag!

  Reply
 10. Lisa on

  Fanomenal Lashes heter mascaran och jag vill så gäääärna vinna detta. Mitt nyfunna hudvårdsintresse skulle behöva denna BOOST och att jag nyligen fått en filosofi kandidat examen i psykologi 😀

  Reply
 11. Jessica O on

  Mascaran heter Fanomenal Lashes!

  Skulle var roligt med nytt smink har inte haft råd med nytt sen barn nummer 2 kom för snart 1 år sedan. Har prioriterat barnen o glömt bort mig själv lite så det här kitiet skulle bli sååå uppskattat!

  Reply
 12. Rina on

  Mascaran heter Fanomenal Lashes.
  Vilken grym tävling, hoppas på att turen finns på min sida denna gång 🙂

  Reply
 13. Lindha Ohlsson on

  Vilken toppentävling!

  Har länge velat testa detta märke då jag hört så mycket gott om det. Men dessvärre har det aldrig blitt av. Så hoppas på att turen är med mig nu.

  Mascaran heter Fanomenal Lashes!

  Reply
 14. Anonymous on

  Mascaran heter Fanomenal Lashes.
  Jag är riktigt sugen på att vinna det här kitet och just bb-creamen och eyelinern lockar mest för tillfället 🙂

  Reply
 15. Sara H on

  Fanomenal lashes!! Åh vilka underbara produkter! Är i stort behov av i stort sätt allt så skulle passa perfekt! Vill också bara säga att din blogg är grym! LOve it! Hoppas på tur! Kram

  Reply
 16. Lina on

  Åh, vilket härligt kit! Skulle verkligen vara något som piggade upp nu när man sitter och scannar fakturor och registrerar papper hela dagarna när solen skiner utanför haha!
  Mascaran heter "Fanomenal Lashes" 🙂

  Reply
 17. Malin on

  Mascaran heter Fanomenal Lashes! Håller tummarna för detta då jag precis laddat upp med hela bas-kitet från N°7. Skulle vara så fint att kunna få ett smink-kit till det!

  Reply
 18. maria on

  Fanomenal Lashes heter den! Åh hoppas jag vinner, har aldrig vunnit någon tävling haha men antar att alla lyckas vinna någongång här i livet :))

  Reply
 19. Ellen M on

  Är såå avundsjuk på ditt utseende, du är verkligen så himla vacker! Har sagt det förr men jaja.. Haha
  Mascaran heter Fanomenal Lashes i alla fall 🙂

  Reply
 20. Emmot on

  N°7 grundades i Storbrittanien, året var 1935
  Dessa verkar helt fantastiska! Jag måste prova dem nån gång! Om inte här, så kanske i framtiden om jag har tid!

  Reply
 21. Emilia on

  Svar: Mascaran heter ”Fanomenal Lashes” 😀
  Har nyligen köpt hem en dagkräm från Boots No7 och jag måste säga att jag verkligen fått mersmak för märket så det skulle vara väldigt kul att vinna! 🙂

  Reply
 22. Maja on

  Fanomenal Lashes är vad mascaran heter! Älskar för övrigt läppstiftet! Det + en solbränd kropp en sommarkväll med en fin långklänning känns som the perfect match!

  Reply
 23. Felicia on

  Åh, vad spännande! Mascaran heter Fanomenal Lashes. c: Har hört mycket bra om N°7 och faktiskt tänkt beställa hem och testa framför allt deras läppglans men har inte hittat någon bra sida online. Nu har jag min chans, hehe.
  Lycka till allihopa!

  Reply
 24. Lindha Ohlsson on

  Hej!

  Har hört så mycket bra saker om detta märke, men ej haft möjlighet att testa själv.

  Som sjukskriven och ensamstående mamma får jag tyvärr hålla mig till de billigare alternativen som dessvärre inte är så bra alla gånger..

  Svaret du söker är:

  Fanomenal Lashes!

  Reply
 25. Beatrice on

  Fanomenal lashes heter den ju såklart! 😉 testar att tävlar här inne också!
  Skulle ju vara så otroligt passande att vinna detta då jag börjar arbetar snart igen efter att ha varit mammaledig, behöver fräschas upp lite;)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)