MENU
10:57 | September 27, 2013

Sleepyhead

Daily
It’s quite difficult to be blogging when I always have a laptop and a lapdog fighting for my lap. This is how it looks every time I’m blogging and this is how it looks in this moment of writing as well. I can’t blame him though, he’s the cutest. Now we are heading out for a walk and then to the office for a few hours work before I’m having the weekend off! Happy friday everyone! 
Samma visa varje dag. Ska försöka få plats med både dator och knähund i mitt knä när jag bloggar. De spelar ingen roll om jag har datorn precis där, då lägger han sig rakt över den bara. Klart man då måste anpassa sig, han är ju för söt för att flytta på! Nu ska vi kila ut på en promenad sen iväg till kontoret för ett par timmars jobb innan jag tar helg! 

5 Responses to “Sleepyhead”

Leave a Reply

  • (will not be published)