MENU
11:08 | September 30, 2013

Stretching – step by step

Workout
Today I started up with some yoga/stretching. I really need to stretch more after I’ve been working out. I could do this without any issues and pain couple months ago but now it’s so painful and I can’t really get my fot touch my head anymore. Well I guess I just need to practise more on it, again! Above you can see how I do step by step. I simply needs to be more flexible! 
Idag började jag min morgon med lite stretching. För några månader sedan stretchade jag jätte noga och kunde göra de här helt utan smärta. Nu däremot så får jag verkligen kämpa för att lyckas få min fot att nudda huvudet. Antar att jag måste bli bättre på att stretcha efter träningarna igen. De är verkligen lätt att tappa motivatonen dessa mörka regninga dagar så den här veckan har jag lovat mig själv att de ska bli en grym träningsvecka med många kilometrar. 

3 Responses to “Stretching – step by step”

  1. Hanna on

    Hej! Jag undrar vart dina fina träningsbyxor är ifrån? Tänkte också fråga dig vad du har för tips om träning när man inte har tillgång till gym? Jag är väl lite i början av att komma igång på riktigt (som man säger alltför ofta) men jag, som säkert många andra, vill ha snabba resultat. Hur ska man träna? Hur ska man äta? Tack på förhand.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)