MENU
19:26 | October 30, 2013

Enjoy!

Daily
When I posted my food routine the other week many of you wondered about the recipe on the chanterelle soup so here is the link to that recipe. I didn’t made it exactely like the recipe, I improvised a little bit. Enjoy! 
I also made a dish the other day that I haven’t shown you. This is a low calorie dish that I usually don’t eat but I just wanted to try these noodles from fitnessguru. So if you’d like to eat low carbs then I can recommend these noodles! Enjoy! 

2 Responses to “Enjoy!”

  1. Olivia on

    Men alltså varför käka kalorifria nudlar? Som substitut för att man egentligen vill ha vanliga nudlar men inte vill äta de med kalorier i sig? Det är väl bara att ge kroppen det den är sugen på i rimlig mängd, kalorier är inte farligt. Mat är mat och ska vara något bra och gott, inte något som ska skrämma folk eller endast tänka på ur kalori syfte. 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)