MENU
14:44 | November 27, 2013

Sometimes you need to be your own motivation

Workout

Jag har inte tränat en endaste gång sen flytten drog igång. Har haft fullt upp med flytt, renovering och jobb. Så de få timmar som blivit “över” om dagarna har jag försökt att uppdatera bloggen, svarat på mail eller ätit något. Mitt hjärta har varit på långa borta roadtrips och med landslaget nästan hela flytten, vilket såklart har gjort det lite tuffre för mig. Men igår så målade jag klart hela köket (som var det sista att måla!) så nu ska “bara” köket sättas upp och det behöver vi hjälp av min svärmors kille till 🙂 

Hur som helst, gick igenom min tränings kategori här på bloggen imorse och blev faktiskt motiverad av mig själv till att sätta igång för att komma dit jag var igen- stark, flexibel och med bra kontition! Har fått massor av frågor ifall jag kan börja blogga om mina matrutiner igen som jag gjorde förr. Är det något ni är intresserad av? Isf ska jag försöka komma med någon rolig idé! 🙂 

I haven’t been working out since we moved. I’ve been so busy moving, renovating and working that every time I got an extra hour I tried to update the blog or to eat something. My love has been on the road pretty much everyday since we moved which have made the moving process way worse. But yesterday I kinda got done with everything I can do (with a huge help from my family and my north american firends!) Now we just need someone to help us get the kitchen up and that someone is my mother in law’s fiance! 🙂

However, today I went through my own workout category in my blog and I honestly got motivated to get back to where I was. Sometimes you may have to be your own motivation?I really feel that I need to start working out again so I can get through these dark and cold days. I also got a bunch of comments if I could start posting my food routine again. Is that something you are intrested of? If so I will try to figure something fun out.

Love,

Kiki 

11 Responses to “Sometimes you need to be your own motivation”

 1. paulina on

  ja det skulle uppskattas jättemycket!
  kanske dra igång någon typ av "utmaning" nu innan jul?
  tror det är många som vill ta sig igenom december utan att frossa i mat, så man kanske till och med lyckas ha en snygg kropp till nyår 😉

  jag har en sådan utmaning på min blogg, men är inte så många som är med, och jag föredrar att göra det tillsammans med andra. på det viset blir jag mer motiverad i alla fall! 😀

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  Reply
 2. Linn on

  Jättefin blogg med fina bilder, tacksam för motivationen du ger! Jag blir peppad till att leva nyttigt av dina tränings- och matrutiner! Vore kul med nya inlägg om det 🙂 bra idé det där med någon "utmaning"

  Reply
 3. Linnea on

  Stor motivation för andra människor också, och inte bara dig själv. Matrutiner och ett helt decemberschema vore pricken över i:et!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)