MENU
10:52 | November 28, 2013

Something just got to move in

Daily
Hej raringa! Var ner på stan en liten sväng igår för att hjälpa brorsan hitta ett par nya skor. Själv kom jag hem med en provdocka. Spontana köp kan ibland vara de bästa, inte sant? Tycker verkligen att den passar så ortoligt bra in hos oss. 
Nä nu måste jag sticka ut med vovven innan jag drar iväg till gymmet och kör mitt första gympass på vet inte hur länge! Exciting! Blir mage/rygg till att börja med. 
Hi sweets! Yesterday when I went downtown to help my brother find a pair of shoes I came home with a manikin. It really fits in to our home perfectly, don’t u think? Now I’ll go out for a walk with our dog before I’m heading to the gym with my sis for the first time in a very long time! 
Love,
Kiki

5 Responses to “Something just got to move in”

Leave a Reply

  • (will not be published)