MENU
16:47 | December 29, 2013

From one thing to another

shopping
Bikinis from tirangl swimwear and we are handsome 
Tvära kast här, först pratar jag glittriga klänningar inför nyår och i nästa inlägg bikins för sommaren. När 2014 är här skulle jag inte ha något emot att gå direkt på sommaren! Antar att jag får vänta lite med att bära dessa, men förhoppningsvis går tiden lika fort som den gjort den senaste tiden. 
Just showed you my new year’s dress and now I’m longing for summer. haha! I wouldn’t mind celebrating new years and then go straight on to summer! I guess it will take a while until I can wear these but since the time is going so fast already summer will be here before we know it! 
Love,
Kiki

6 Responses to “From one thing to another”

Leave a Reply

  • (will not be published)