MENU
12:09 | December 29, 2013

Last sunday

Daily
Sista söndagen på året? Wop wop! Jag och Turlte sov ut ordentligt idag eftersom jag blev kvar hos mamma så sent igår- vi kollade på flera filmer, åt massa gott och bara tog det lugnt, så mysigt med lite kvalitetstid. Och förresten, hur härligt är det inte att vi går mot ljusare tider? -underbart! 
Kika in här senare så ska jag visa er min nyårsklänning samt två av mina nya favorit bikinis (som jag bara längtar tills man kan börja använda!) Hoppas även att jag kommer kunna ge er dagens outift senare. 
Last sunday of 2013? I went to bed really late last night which made me so tired today (Turtle too it looks like). But when I woke up I was at least happy that the sun was shining and that every day is getting lighter and lighter! wot wot! Later today I will show you pictures of my new years dress and also I will show you my two favorite bikinis (that I can’t wait to wear) and hopefully you will get today’s outfit as well! Stay tuned! 
Love,
kiki

4 Responses to “Last sunday”

Leave a Reply

  • (will not be published)