MENU
18:33 | December 30, 2013

Need a change

Workout
Hej raringar! Jag tänkte faktistk främst vända mig till mina Gävle läsare i de här inlägget. Jag letar nämligen efter ett nytt gym att gå till i stan och tänkte om ni kunde tipsa om något bra? Har nog koll på de mesta som finns men har dock ingen aning om hur bra/”dåliga” de är så kom gärna med tips om ni har! 🙂

9 Responses to “Need a change”

 1. Idapida on

  Jag tycker faktiskt att korpen på Gävle Strand är bra! Fräscht (dom har ju byggt om) inte så mycket folk och bara nya maskiner! Dom har också pass där! Yoga, core och muskelpass är väll nått för dig! 🙂 Är ju dock en bit dit men en promenaddit är ju träning det också!

  Reply
 2. kajsalisa on

  jag tycker fjärran höjder är superbra! Lätt att ta sig till, relativi centralt och oftast inte så mycket folk. Maskinerna är bra och jag som inte alls tycker om att bli "utstirrad" av folk i min ålder (16+) trivs jättebra eftersom det är mest vuxna personer där!

  Reply
 3. K on

  Jag tycker Friskis är superbra! Inte alls så mycket folk som alla säger och passen är hur roliga som helst! Det som är bea också är att det är sååå centralt och att passen ligger utspridda över alla dagens tider så alla har möjligheyenatt gå på pass! Sen så är gymmet väldigt fräscht tycker jag med många olika avdelningar.

  Reply
 4. Jennyh on

  Jag tränar på gamla WorkOut, nu In Shape24. Tycker det är superbra där. 🙂 Inte fullt hus med nykomlingar hela tiden som det är på Friskis och Korpen. Enda negativa är om man vill ha pass för det finns inte där.

  Reply
 5. Jennyh on

  Jag tränar på gamla WorkOut, nu In Shape24. Tycker det är superbra där. 🙂 Inte fullt hus med nykomlingar hela tiden som det är på Friskis och Korpen. Enda negativa är om man vill ha pass för det finns inte där.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)