MENU
20:43 | February 3, 2014

Tough day

Daily

Min underbara systerdotter sov över här inatt så det blev en tidig morgon med frukost och påklädnad innan vi tog oss iväg till förskolan. På väg tillbaka ringde mamma och bad mig följa med till Uppsala med familjens hund som börjar bli till åren. Hon har varit väldigt dålig i en vecka nu utan att veterinären har hittat några fel. Sista utvägen var att åka till Uppsalas veterinär för att se om dom kunde reda ut någonting. Efter 4 timmar där och många tårar senare så åkte vi hem, dock utan hund eller svar på vad det kunde vara. Håller tummarna för att vi ska få veta något mer imorgon! Det värsta som finns är väl att se djur lida? Nu blir det soffläge, helt slut! 

My niece stayed over last night so we woke up early this morning before I dropped her off at the kindergarten. On my way back my mom called me and asked me to follow her to the vet in Uppsala, and so I did. My mom’s dog, or our family’s dog has been really sick the last week so we had to leave her at the vet in Uppsala so that they could try to figure out what the problem is. Hopefully she will get better soon, it’s so painful to see how much pain she’s in. So today ended up being a tearful day. Now I’m home exhausted and still a little sad that they couldn’t find anything. Crossing my fingers for tomorrow! 
Love,
Kiki

One Response to “Tough day”

Leave a Reply

  • (will not be published)