MENU
12:33 | February 6, 2014

The day’s best meal!

Food & Recipes
In the glass- Natural quark, organic muesli, half a banana and raspberries / Fiber bread with ham, tomateos, cucumber and lettuce / drinking a cup of tea

Mat i all ära, men något speciellt är det med frukostar! Jag har alltid varit en frukost-människa, för mig är det utan tvekan dagens bästa och viktigaste måltid. Är ni noga med att få i er en bra frukost? 🙂 

Breakfast is by far the best meal of the day. I’ve always been eating breakfast, those days I haven’t got time for breakfast the whole day kinda gets ruined for me. It’s just a good routine everyone should have. Do you see breakfast as an important meal? 
Love,
Kiki 

8 Responses to “The day’s best meal!”

 1. Ellen on

  Så gott det ser ut! Försöker alltid att äta en ordentlig frukost – annars orkar man ju inte. Men när man är stressad så funkar det inte alltid.
  – Men så här fina och goda frukostar är ju helt underbara!:)

  Reply
 2. paulina on

  jag är definitivt noga med frukost! haha för jag är verkligen en frukostmänniska! jag tycker det är så otroligt gott, och frukost kan jag ofta längta efter vilken tid på dagen det än är! mums mums! 😀

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)