MENU
14:53 | February 23, 2014

Sunday workout

Workout

Älskar att vakna upp av sig själv tidigt på lediga dagar. Vaknade strax efter 08:00 och drog på mig kläderna för att sticka iväg till ett väldigt tomt gym. Körde en härlig genomkörare, brukar oftast fokusera på vissa delar av kroppen (t.ex. överkropp, armar, rygg eller ben!) men idag kände jag för att jobba med hela kroppen så så fick det bli! 🙂 

Love waking up early on days off. Woke up around 8am, pulled on my gym clothes and walked to a very empty gym. Had a great workout, I usually focuses on a certain part of my body (exempl abs, arms, back or legs!) But today I felt like working my whole body and so I did! 🙂
Love,
Kiki

4 Responses to “Sunday workout”

  1. Linda on

    Hejsan, vilken otroligt inspirerande blogg du har. Jag har nyss kommit igång med min träning och att kunna komma in här och läsa gör det hela ännu lite enklare. Tack för det! 🙂
    Har en fråga också, vart kan man få tag på kedjan du har till kameran?

    Trevlig kväll / Linda

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)