MENU
18:14 | February 26, 2014

Lower body favorites

Workout
Hej raringar! Min fina syster hjälpte mig filma två av mina absoluta favorit övningar för tillfället som jag körde på benpasset igår. Den andra övningen är en mer “up tempo” som jag pratat om tidigare och den första är min rump-favorit! 🙂
Annars då? Gick upp vid 8 imorse och traskade iväg till gymmet, kände för en rejäl genomkörare (igen) och så fick det bli! Blev 15 minuter på löpbandet sen lite olika hopp med vikter, armhävningar (på boll), biceps, triceps och bål. Har verkligen fallit för dessa intensiva pass den senaste tiden, kul! 🙂 

Hi dears! My sweet sister helped me record two of my favorite lower body exercises from yesterday’s leg workout. The second exercise is a more “up tempo” that I’ve been talking about earlier, and the first one is my butt-favorite! 🙂
Anyway! Got up at 8 this morning and walked away to the gym, felt for working through my whole body (again), so I did! Ran 15 minutes on the treadmill then I did some jumps with weights, push-ups (on a ball), biceps, triceps and torso. I’ve really fallen for these intense workouts recently! 🙂

Love,

Kiki

One Response to “Lower body favorites”

Leave a Reply

  • (will not be published)