MENU
11:18 | May 29, 2014

AM

Daily
Hej darlings! Jag har alltså den värsta träningsvärken i ryggen jag någonsin upplevt. Körde nytt personligt i marklyft i tisdags och AJ säger jag bara… Men skönt att se att min utveckling går rakt uppåt och att jag förbättrar mina reslutat och min teknik hela tiden. Idag står det löpning och utegym på schemat, underbart! 

Hello darlings! So I have the worst back pain I’ve ever experienced before. I increased the weight on my deadlifts the other day and I’m just sayin, ouch! But it’s great to see that my development goes straight up and that my results and technique improves for every day. On today’s schedule it says running and outdoor gym, love it!
Love,
kiki 

2 Responses to “AM”

  1. Emma on

    Jag har länge undrat hur man gör för att få den skärmsläckaren på min mac! Laddar jag hem den eller var hittar jag den? 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)