MENU
21:32 | May 29, 2014

Raw Chocolate Balls

Food & Recipes
Det blev lite nyttigt snacks kvällen till ära, nämligen chokladbollar. Jag är ju en riktigt gottegris och har svårt att hålla mig borta ifrån främst godis men också något mumsigt till eftermiddagskaffet. Så dessa raw chokladbollar är verkligen något jag kan rekommendera. Blanda 6-7 dadlar eller plommon med en halv banan, en skopa protein (gärna choklad), två skopor kakao, 2 tsk kaffe, 2 dl eco havregryn- Enjoy! 

Did some raw snacks this evening. I’m a real snacker and having a hard time staying away from sweets, especially candy and something yummy to my afternoon coffee, so this is a really good replacement for all that, at least for a few times! 😉 Mix together 6-7 dates or plums, half a banana, one scoop protein (recommending chocolate),two scoops cacao, two teaspoons coffee, 2dl organic oats- Enjoy! 
Love,
Kiki

4 Responses to “Raw Chocolate Balls”

Leave a Reply

  • (will not be published)