MENU
22:10 | June 25, 2014

A little bit of this and that

Daily
Hej mina vänner! Bjuder på lite av varje ifrån hemmet ikväll, det blev en riktig flänga-runt-dag idag med ärenden som aldrig lyckades ta slut. Men nu är jag hemma och har precis redigerat bilder och tuggat i mig en sen middag. Ska till Stockholm över dagen imorgon men kommer att tidsinställa inlägg så att det inte blir tomt här 🙂 Ni kan även följa mig på instagram där jag heter @kristinsundberg. Må så gott darlings! 

Hey fellows! Giving you some details from our home this evening, today I’ve been running errands all day and it never seemed to end so I actually almost just got home, pjuh. I’m going to Stockholm tomorrow  but the blog will still be updated and you can also follow my instagram @kristinsundberg. Take care sweethearts!
Love,
Kiki 

2 Responses to “A little bit of this and that”

  1. Stella on

    Måste bara säga att golvet blev skitsnyggt!! Och bordet till som gräset på moser. Det där inspirerar även mig att måla mina slitna trägolv vita då jag varit rädd för att det hela ska se ut som ett sterilt sjukhus. Mycket fint!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)