MENU
13:39 | June 25, 2014

Stay Focused

Daily
Hej på er darlings! Vilken underbar förmiddag jag haft, har redan hunnit med en långpromenad med min fina vän Frida och direkt efter körde jag och hjärtat ett stenhårt core-pass utomhus. Skönt när man redan vid lunch har prickat av dagens träning. Nu ska jag fixa lite och springa några ärenden så vi hörs senare 🙂 

Hey darlings! What a lovely morning I’ve had so far, already been out for a loong walk with my dear friend Frida and right after I met up my love for some core training. Feels great to been finished with today’s workout before lunch time! 😀 Now I’m off to run some errands, I’ll talk to you later 🙂 
Love,
Kiki

9 Responses to “Stay Focused”

 1. Joe on

  Ja visst. Jag tränade på lunchen i dag, och det är såå skönt. Dels ett avbrott i ens arbete och kommer tillbaka med ny energi. Men också att de är skönt när man slutat jobba för dagen….slipper man springa trött till gymmet på eftermiddagen. 🙂

  Reply
 2. viktoria norberg on

  Kan du inte tipsa om magövningar för nybörjare? 🙂 eller hur du lägger upp din träning på en vecka? 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)