MENU
8:41 | June 26, 2014

Such an early bird

Daily
God morgon fina ni! Morgonpigg som jag är så slog jag upp ögonen cirka en timme innan klockan skulle ringa. Därför hann jag med en mysig frukost trots att vi ska sticka iväg till Sthlm om mindre än 20 min. Morgonpigg har jag blivit senaste 2 åren och det är nog det bästa som hänt mig, att vakna tidigt för att förlänga dagen med någon extra timme 🙂 Ha en fin dag raringar så hörs vi senare! Kram

Good morning pretty faces! As an early bird I am I woke up about an hour before my alarm was set, so I still got time for a yummy breakfast and some blogging this morning. But now we are taking off to Stockholm to spend the day, so I’ll talk to you later! 🙂 
Love,
Kiki 

7 Responses to “Such an early bird”

Leave a Reply

  • (will not be published)