MENU
14:19 | June 27, 2014

I’m curious to know how far I can go

Workout
Hej raringar! Förlåt för tomrummet här på bloggen, skulle ha tidsinställt inlägg till er igår men det visade sig aldrig komma upp. Hursomhelst, stack iväg till gymmet i regnet innan alla andra imorse så var helt ensam där, lovely! Körde axlar, skuldrar, lite mage och någon rumpövning. Den här månaden har jag valt att plocka bort kolhydraterna nästan helt, egentligen bara för att se hur kroppen och knoppen kommer att påverkas, vill absolut inte gå ner ett gram i vikt utan jag kommer att äta mycket, ofta och rätt helt enkelt. Min sambo började med den här matrutinen för någon månad sen så tänkte jag att jag också skulle prova då vi uppenbarligen äter mycket ihop.   Någon som är på eller som kanske redan kör denna “diet”? 

Hi darlings! Sorry for the emptiness here on the blog, was supposed to time a post for you yesterday but it turned out not to work. Anyways, I went to the gym before everyone else this morning so I was all alone there, lovely! Worked my shoulders, higher back, abs and some butt. This month I have chosen to remove almost all carbs from my meals, really just to see how my body and mind will be affected. I definitely do not want to lose any weight so I’ll eat often and right simply. My love started this “diet” for about a month ago so I thought I would try it as well since we obviously eat a lot together. Someone who’s on? or maybe already are doing this? 
Love,
Kiki 

11 Responses to “I’m curious to know how far I can go”

  1. Sanna on

    Jag brukade köra på detta ett tag men den senaste tiden har jag gjort helt tvärt om och kör high carb, men då med mycket frukt! 🙂 Jag har kört Raw ’til 4 och äter frukt fram till middagen och då bilr det lite kött och massa grönsaker, ungefär som din bild. Det funkar superbra för mig hittills! 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)