MENU
12:09 | June 28, 2014

The calm of the silence

Daily

Lite snapshots från min tidiga lördagsmorgon, alldeles för tidiga om ni frågar boysen i sängen. Jag älskar att sätta fötterna på vårt vitmålade trägolv på mornarna, hoppa i ett par mysiga tofflor, pyssla i köket och göra iordning en mysig frukost till mig och kärleken. De är vad jag kallar lördag de. Det blir inte mycket fotograferande utomhus dessa dagar dvs outfit etc, men vädret tillåter inte riktigt de just nu så jag försöker att kompensera med bra mat, träning och inrednings-inlägg istället, uppskattas det? 

Some snapshots from my early Saturday morning, way too early if you ask Anton and Turtle in the bed. I love to put my feet on our white wooden floor in the morning, jump into a pair of cozy slippers and make a cozy breakfast for me and my love. That is a perfect start on a saturday if you ask me.
Love,
Kiki 

10 Responses to “The calm of the silence”

  1. Ina on

    Du har verkligen en fantastisk lägenhet, precis som jag föreställer mig att jag vill ha min (men med min egen karl i sängen på lördagmornarna, förstås!). Jag kan ha frågat förut men vet ine om den kommentaren kom fram då – Vore det okej att låna några av dina bilder av lägenheten till sin egen blogg? Självklart med cred och länk till dig, tycker bara att den är så fantastiskt inspirerande! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)