MENU
14:38 | June 29, 2014

I’ve got nothing but love for you

Daily
Hej darlings! Startade min dag med en pw i spöregnet imorse, “det finns inget dåligt väder” eller hur? 😉 De var minst sagt uppfriskande och det var ju friskluft jag ville få. Hursomhelst, ovan ser ni en urmumsig sallad jag och mamma gjorde häromdagen bestående av kyckling, bladspenat, avocado, tomat, gurka, paprika, bönor, groddar, sockerärtor, fetaost jordgubbar och melon, mums! Har även hängt en del med min favvotjej i dagarna, nämligen min systerdotter. Nu blir det soffmys med grabbarna, det är ju värsta söndags-vädret ute ändå. 

Hello darlings! I started my day with a walk in the pouring rain this morning, “there’s no bad weather” right? 😉 It was def a refreshing walk. Anyways, above you can see a yummy salad my mom and I did the other day consisting of chicken, spinach, avocado, tomato, cucumber, peppers, beans, sprouts, sweet peas, cheese, strawberries and melon, yum! I’ve also been hanging out with my favorite girl this week, my niece. 
Love,
Kiki

4 Responses to “I’ve got nothing but love for you”

  1. moakaarlsson on

    Hejsan! allt bra med dig?
    Tänkte bara säga att de skulle vara skit kul om du ville kolla in min nya blogg! och kanske lämna en liten kommentar. 🙂

    – förlåt om du inte gillar såna här kommentarer. Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)