MENU
12:11 | August 28, 2014

Morning snapshots

Daily
God morgon raringar!
Lite hintar ifrån morgonen. Inte för att jag har legat i sängen med klackarna i luften 😉 Men ni fick en liten sneak peak på dagens där i samma veva. Idag ska jag försöka få iväg de sista mailen och planera de sista innan helgen och inför kommande veckans bravader. Sen blir det fotning med finaste Anna och ikväll ska jag kika på hjärtats försäsongs-match, skoj! 🙂 Må så gott vänner så hörs vi senare! 
Some snapshots from my morning. Not that I’ve been laying in bed with my heels in the air;) But I gave you little sneak peak of today’s look at the same time. Today I’ll try to finish up all the computer work and plan the last things before the weekend and the upcoming week. Then I’ll shoot today’s look with my dearest Anna and tonight I will go watch my love’s pre-season game! 🙂 Enjoy your day friends and I’ll talk to you later!
Love,
Kiki

4 Responses to “Morning snapshots”

Leave a Reply

  • (will not be published)