MENU
15:28 | August 31, 2014

Casual Chic

Outfits
trousers from H&M | Kimono from Asos | Sunnies from rayban | bag from scorett | Shoes from Nelly |
Igår var vi ett gäng härliga brudar som var hembjudna till Stina på Indisk mat samt lite “smink-kväll”. Jag ville klä mig bekvämt men ändå snyggt, så “kostymbyxorna” fick åka på tillsammans med en vit skjorta, en mysig kimono och ett par sköna klackar 🙂 Hade så himla roligt som alltid med dessa tjejer.
Yesterday Stina invited me and the girls over for a cozy dinner at her place. I wanted to be comfortable so I wore my favorite trousers with a white shirt, a cozy kimono and a pair of comfy heels. Had a bless like always with these ladies! And the Indian food?! -Delicious! 
Love,
Kiki 

13 Responses to “Casual Chic”

  1. Laue on

    Hehe vadå casual chic ? Ser mer ut som well dressed chick 😉

    Snygga kläder, ser bra ut samt väldigt sköna. Är inte det 2 av 2 krav för bra kläder ?

    Ha en super awesome day 😉

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)