MENU
12:27 | September 22, 2014

Monday Inspiration

Inspiration
Hej på er! 
Kreativiteten flödar just nu, de måste vara hösten. Jag skulle vilja dekorera och leva i en industrilokal med gamla tegelväggar och betonggolv. En resa står också högt i tankarna, gärna NewYork. Spets, skinn, plädar och överflödig inredning lika så. Suktar efter en ny lampa, mina ögon vilar främst på den längst ner till vänster. Den över är inte så pjåkig den heller ifs. 
Hi guys! 
My inspiration is flowing right now. I would like to decorate and live in an industrial building with old brick walls and concrete floors. A vacay is also on top on my list, NewYork souds fun. Lace, leather, plaids and too much decorating for fall. Looking for a new lamp, my eyes rests a little extra on the bottom left lamp. I wouldn’t mind the one above it either. 
Love,
Kiki 

One Response to “Monday Inspiration”

Leave a Reply

  • (will not be published)