MENU
9:58 | September 26, 2014

Fishbone tail

Daily
Godmorgon fredag!
Den här fina toppen fick jag hem häromdagen i från märket makeway, älskar ryggen på den! Hursomhelst, har precis tuggat i mig frukosten och ska nu springa ut med jycken innan jag går till gymmet för att träna armar och mage, hade tänkt springa intervaller idag men har sån sjuk träningsvärk så jag skjuter på de tills imorgon;) Hörs later babes! 
Good morning friday! 
Got this pretty top delivered the other day from the brand Makeway, I love the back of it! Anyways, I just finished my breakfast and will now head out for a walk with my pup before I’m going to the gym to work my abs and arms! Talk soon babes! 
love,
Kiki 

3 Responses to “Fishbone tail”

  1. Anonymous on

    Jag skrev ett inlägg om dig på min blogg så lånade några bilder av dig om det var okej, annars kan du bara slänga iväg en kommentar så tar jag bort dom! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)