MENU
18:36 | September 29, 2014

Healthy recipe

Daily
Table from ORdesign

Stal med mig en färsk zucchini från mammas trädgård tidigare idag så därför ville jag laga något av den till middag.
Strimlande zucchinin, stekte pressad vitlök i en panna med smör, hällde i den strimlade zucchinin (som visserligen inte ser så strimlad ut på bilden!;), tillsammans med hackade kantareller. Kryddade sedan med salt och färsk hackad basilika. TIPSTIPSTIPS! De va så jäkla gott, och nyttigt för den delen! 🙂 Gjorde en köttfärs till som blev delish! Stekte köttfärsen, hällde i lite passerade eco tomater, grädde, 1 pressad vitlök, soya, salt, peppar, paprika-pulver och lite chilipulver. Bon Appetit mina vänner! 

Stole a fresh zucchini from my mom’s garden earlier today so therefore I wanted to cook something of it for dinner.
Shredded the zucchini, fried squeezed garlic in a pan with butter, pour in the shredded zucchini (which unfortunately doesn’t look as shredded on the picture !;), along with chopped chanterelles. Then fried it with salt and fresh chopped basil. Tip Tip Tip! It was so damn good, and healthy too! 🙂 I also made some ground beef for it which was delish! I fried the beef, poured in some tomato sauce, cream, 1 squeezed garlic, soy, salt, pepper, paprika powder and some chili powder. Bon Appetit my friend.

Love,

Kiki

3 Responses to “Healthy recipe”

  1. Mimmi on

    Hej!
    Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg. Du är så inspirerande!!
    Som sagt inspirerar jag av din stil och grymt sköna personlighet. Jag håller på att renovera köket hemma just nu och är så sugen på en liknande diskbänk i sten som ni har. Varifrån kommer er? Tusen tack för en grym blogg! Många kramar

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)