MENU
11:00 | September 29, 2014

Be your own inspiration

Daily
Pictures from my morning eating quark with muesli, fiber bread with cheese and lettuce, drinking home made ice coffee! 🙂 

Hej på er! 
Sry, de här inlägget skulle kommit upp mycket tidigare men massa annat kom emellan. Gick igenom lite gamla bilder igår vilket jag tror var väldigt nyttigt (dessa är dock tagna idag), där fanns det nämligen en hel del gammal inspiration att hämta. Konstigt att man kan hitta inspiration i sina egna arkiv när man slaviskt kan sitta och leta inspiration på nätet/instagram men inte känna sig riktigt träffad, av någonting. Frukost-bilderna har jag saknat insåg jag, och lika så nya träningsbilder. Jag trodde jag var i bra shape nu men jäklar vad jag var tränad för prick ett år sedan! 
Hey guys! 
Sorry, this post was supposed to be up much earlier but some other things came between. Went through some old pictures yesterday which I think was very useful (these are taken today though). Found lots of old inspiration. Strange that you can find inspiration in your own archives when you’ve been searching for it everywhere. I realized I missed my breakfast pictures and also new workout pics. I thought I was in a good shape right now but dang what I was well trained a year ago! 
Love,
Kiki

14 Responses to “Be your own inspiration”

  1. Stephanie on

    Hej! Vilken storlek har du i toppen från makeway? Tror jag är ungefär samma storlek som du nämligen och vill beställa en 🙂 Tacksam för svar! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)