MENU
9:55 | September 30, 2014

It’s a good day to have a good day

Daily
God morgon på er! 
Eller ja, jag har precis varit på gymmet med Sandra, tänkte eventuellt lägga upp träningenschemat senare om intresse finns vill säga? Nu ska jag bara svira om lite snabbt och sticka iväg till studio M för att göra naglarna, tror det får bli fransk denna gång faktiskt! 🙂 Hörs senare med gårdagens look etc. 
Good morning you guys!
I just got back from the gym, been working out with Sandra. I might post my workout routine later if there’s any interests? Anyway, now I’m going to studio M to get my nails done, I just wanted to wish you all a good day! Yesterday’s look will also be up later today as well so stay tuned! 🙂 
Love,
Kiki
 

8 Responses to “It’s a good day to have a good day”

  1. emma on

    JA intresset är stort! Fler träningspass och recept, är student så uppskattar all motivation och inspiration till både kost och motion! 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)