MENU
12:08 | October 27, 2014

Healthy snack

Daily
Jag antar att jag inte är den enda som blir sugen på något gott under dagen eller på kvällen? Jag är ju en riktig sucker för sötsaker, främst godis men senaste tiden har jag faktiskt föredragit chia-pudding med vanilj-kvarg och hallon (eller annan frukt) istället för något som innehåller på tok för mycket socker.. Skulle nog säga att mitt nya craving är chiapudding. Du blandar bara mandel-mjölk (jag köper från Alpro) och chia-frön, fick även tips från några läsare att man kan ha i kanel eller lite vanilj, har provat med kanel redan och de var faktiskt riktigt gott, tack för tipset! 🙂 
I guess I’m not the only one craving for something sweet during the days or in the evenings? But lately I actually been preferring this overnight chia with vanilla quark and raspberries (or some other fruit), it’s a perfect replacement for the sweets, in my opinion!
Love,
Kiki

2 Responses to “Healthy snack”

Leave a Reply

  • (will not be published)