MENU
11:52 | October 28, 2014

Tuesday breakfast

Food & Recipes
Hej raringar! 
Såhär såg min frukost ut imorse, har fått otroligt mycket inspiration till goda hälsosamma måltider den senste tiden. För mig går träning och kost lite (läs mycket) hand i hand, stunder då träningen är tuff tycker jag att kosten blir sämre också. När jag däremot tränar med bra rutiner så får jag så mycket mer energi i köket, vilket jag verkligen har just nu. Imorse blev det blåbärs kvarg med frysta blåbär, stekt ägg, en finn crips, en kaffe och en grön smoothie gjord på äpple, kiwi, en halv mango, lite vatten, grönt pulver (finns på life) och en näve baby spenat 🙂 
Here’s my breakfast from this morning, has received a huge amount of inspiration to good and healthy meals lately. For me working out and healthy eating goes together, moments when my workout is tough, I think my diet is getting worse too. But when I workout with good routines, I get so much more energy for healthy eating. This morning I had blueberry quark with frozen blueberries, fried egg, a piece crispy bread, coffee and a green smoothie made of apple, kiwi, half a mango, a little water, green powder (available in the life store) and a handful of baby spinach 🙂
Love,
Kiki

One Response to “Tuesday breakfast”

Leave a Reply

  • (will not be published)