MENU
13:16 | October 29, 2014

Banana pancakes

Daily
Hej på er! 
Gick iväg till gymmet tidigt imorse och körde ett ordentligt core-pass, när jag kom hem gjorde jag pananpannkakor och till dom åt jag vanlijkvarg, skivad banan och hallon, mums! Drack även ett glas soja mjölk från Alpro (mitt senaste craving) och en grön smoothie, känner att jag måste få i mig vitaminer varje dag nu för att hålla mig lite piggare. 
Went off to the gym early this morning and worked my core, when I got home I made these yummy banana pancakes with sliced banana and raspberries, yum! I also drank a glass of soy milk from Alpro (my latest craving) and a green smoothie, I really need to start taking these vitamins every day now to handle the darkness.
Love,
Kiki 

2 Responses to “Banana pancakes”

Leave a Reply

  • (will not be published)