MENU
11:20 | October 31, 2014

Take notes

Daily
Hej vänner! 
Igår natt fick jag kasta mig i bilen och åka till Uppsala djursjukhus med Turtle, han har ätit nästan en hel mörkchoklad (70%) som han stal från bordet när vi inte var hemma.. För er som inte vet så är de jätte farligt för hundar och dom kan dö av chokladförgiftning, de blir som ett gift i kroppen på dom och levern och hjärtat tar stryk. Han kräktes konstant igår kväll och pep av smärta på vägen dit, så hemskt.. Han har legat kvar hos veterinären inatt och kommer förmodligen få stanna ännu en natt, men jag hoppas verkligen han har blivit bättre och får följa med oss hem i kväll. Väntan på att dom ska ringa om besked känns som en evighet just nu kan jag säga. Håll tummarna för min lilla kille nu och håll choklad utom synhåll för era hundar. 
Turtle got poisoned from eating dark chocolate last night so we had to go straight to the vet in Uppsala to get help. He’s been staying the night and probably have to stay another night. I really hope I can bring him home today though and that he’s feeling. But they won’t call me until this afternoon so cross you fingers for my little guy and keep chocolate away from your dogs! 
Love,
Kiki 

6 Responses to “Take notes”

 1. Anonymous on

  Håller tummarna för att det ska gå bra!!!
  Det är så tråkigt när de sätter i sig sådant. Det kommer ofta in djur till jobbet som ätit allt möjligt – det är ju trots allt mycket som är som gift för dem. Lök, nötter, paracetamol, russin/vindruvor, xylitol m.m. 🙁

  Reply
 2. malin on

  men ooh vilken liten sötnos! vad är det för ras?
  minn min gamla hund sate i sig en aladdinask som vi glömt på bordet.. var vääldigt nervös de kommade timmarna och väntade oss ett vet. besök, men de gick bra! o de verkar eran voff med ha klarat av.. 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)