MENU
16:20 | November 27, 2014

crossroad

Outfits
Photos by Manyooos 
Coat from Chicy, here | Watch from Vincent voltaire, here | Jeans from cheap monday | Boots from Choies | Shirt stolen from boyfriend 😉 | Bag from Louis vuitton 

Hej raringar! 
Här har ni bilderna jag fotade av igår i nya favoritkappan, den är dock lite mörkare irl. Ni ser även hur håret blev när jag var och färgade hos popcorner tidigare i veckan. Ville inte ha en extram färänding men ville ändå ljusa upp de lite grann, blev helnöjd! Bättre bilder kommer 🙂 
Hey babes! 
Here’s some photos we shot yesterday, I’m in love with my new camel coat from Chicy (It’s a bit darker in real life though). You can also maybe see a little change on my hair? I didn’t wanted a huge change but I wanted to light it up a little for my upcoming trips. I’m really satisfied with the result. Will show you better pictures another day. 
Love,
Kiki

4 Responses to “crossroad”

  1. Charlotta on

    Hej! Denna kappan är så fin! Vartifrån har du beställt / köpt den? På chicy verkar den inte finnas kvar..

    Hittade din blogg igår, bara helt underbara bilder och stil! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)