MENU
15:53 | November 28, 2014

Friday Business

Daily
Hej på er! 
Ursäkta den sena uppdateringen, drog direkt till Studio Neat när jag vaknade imorse för att snygga till mig inför resan. Fina Ida gjorde som vanligt ett toppenjobb med både bryn, fransfärgning och spraytan, så nu känner jag mig helredo för några dagar i Sydafrika! wot wot! 🙂 När jag kom hem började jag tvätta, packa och fota för att samla på mig lite extra-material. Kommer att ha fullt upp hela dagen imorgon så de känns skönt att ha packningen i stort sätt avklarad! 🙂 Njut av fredagn mina vänner! 
Hi guys!
Sorry for the late update. Went to Studio Neat when I woke fix my browns, lashes and to get a nice tan for the trip. When I got home I started packing, won’t have time for it tomorrow so it feels nice to be done already, or at least almost! 🙂 Enjoy your friday babes!
Love,
Kiki

6 Responses to “Friday Business”

Leave a Reply

  • (will not be published)