MENU
16:29 | November 29, 2014

Current livingroom

Daily
Så här ser vardagsrummet ut just nu, de är inte mycket nytt sen sist, förutom ett grönt litet liv i en vas på bordet. När jag kommer hem från Sydafrika igen så väntar förhoppningsvis en ny matta på mig, sen ska jag åka och köpa gran som ska få flytta in i krukan som olivträdet står i just nu. Ni som följt mig sen förra året vet att jag inte är ett stort fan av julpynt så en gran brukar räcka för min del och sen ska jag nog vira runt lite ljusslingor balkongen också. 
This is our living room right now, it’s not much of a change but something green got to move in in a little vase on the table. When I get back from South Africa I’ll add a carpet under the table and also buy a christmas tree. Yay! Hopefully I’ll change the coffee table too. 
Love,
Kiki 

4 Responses to “Current livingroom”

Leave a Reply

  • (will not be published)