MENU
9:39 | November 29, 2014

prepping the last

Daily
God morgon på er! 
Bara en dag kvar tills jag flyger till sydafrika med Alpro och ett gäng andra bloggare från andra platser i världen. Ni kommer kunna följa resan här såklart men också på mitt, alpros och de andra bloggarnas instagramkonto. Idag har jag bokat in en brunch med tjejerna, packa de sista inför resan, tidsinställa inlägg, fotografering, vara barnvakt till min systerdotter och gå på hjärtats match. Håller tummarna att jag hinner med allt bara, de är nog bäst att jag lägger i en växel iallafall. Vi hörs senare vänner 🙂
Good morning! 
Only one day left until I go to South Africa with Alpro and a bunch of other bloggers. You will be able to follow the journey here and on my instagram as well. Today I have scheduled a brunch with the girls, packing the last for the trip, shoot today’s outfit, time some post for the day I travel, babysit my niece and watch my love’s game.
Love,
Kiki 

2 Responses to “prepping the last”

Leave a Reply

  • (will not be published)