MENU
13:48 | November 30, 2014

All set

Daily
Jeans from Boohoo |  heels from Zara

Hej på er! 
Min systerdotter Melissa sov över hos oss inatt så har myst med henne hela morgonen, ätit en god frukost och kollat på massa mysiga barnfilmer. Nu har jag precis dragit igen resväskan och ska bara sticka och käka något innan det bär av till Arlanda och Kapstaden. Blir en låååång resa dit så har tidsinställt inlägg så de inte blir tomt här. Vi hörs från sydafrika vänner! 🙂 Kram på er! 
Hi guys! 
My niece slept over at our place tonight so we have cuddle all morning. Now I’m going to grab something to eat down town really quick before I’m heading to the airport and south africa. I’ve timed some posts for you so it won’t be empty here. Well fellows, see you from Cape town.  
Love,
Kiki
 

6 Responses to “All set”

Leave a Reply

  • (will not be published)