MENU
23:36 | December 1, 2014

Villa on the rocks

Daily
Hej på er! 
Äntligen är jag framme i Kapstaden, eller kom hit imorse så har redan hunnit med en hel-dag här. Husen vi bor i är så sjukt fina, ja ni ser ju utsikten från en av villorna på bilderna, helt galet vackert! Vi bor alltså i bergen med utsikt över vattnet och stranden samt bergen, helt galet. Nu är ligger jag helt slut i sängen och imorgon börjar allvaret med dom “riktiga” aktiviteterna för veckan, kommer såklart att fota rubbet så att jag kan dela allt med er men först måste jag få lite sömn. Vi hörs imorgon! 🙂 
Finally I have arrived to Cape Town, or I arrived this morning so have already  a been here a whole day. The villas we live in is so sick, yes you can see the view from one of the villas in the pictures above, crazy beautiful! We live in the mountains as you can see, it’s just breath taking! I’m exhausted after a long night of travels so I really need some beauty sleep right now. Tomorrow the seriousness begins with the “real” activities for the week and I’m really excited! Ofc I’ll bring the camera everywhere so that I can share it all with you, but first I need to get some sleep. Talk to you tomorrow! 
Love,
kiki 

2 Responses to “Villa on the rocks”

  1. Ida Hjalmarsson on

    Hej!
    Jag och min kille ska gifta oss i sommar och vi planerar bröllopsresa och detta ställe ni varit på såg ju heeelt fantastiskt ut! Blev käär! Så Vart har ni bott någonstans och med vilket bolag har ni bokat resan? 🙂 /Ida

    (om det finns möjlighet får du supergärna svara till min mail så jag verkligen ser ditt svar:) )

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)