MENU
11:36 | December 26, 2014

Holiday vibes

Daily

inbedHej darlings!

Jag har varit galet förkyld i flera dagar nu så igår blev de myskväll för hela slanten med tänd brasa, sockor och filt i soffan. Vill verkligen bli frisk till nyår, sen så åker jag ju till Karibien den 9e Januari och då vill man ju vara i toppform. De blir alltså en lugn kväll för mig ikväll också, ska kolla på hjärtats match på TV och äta god mat.

I’ve been having a cold for several days now so yesterday became a cozy night at home with a bonfire and comfy clothes on the couch. I really want to get well until New Years Eve and I’m also going to Caribbean in two weeks so I’m better get well soon. So tonight I’m going to stay home and watch my loves game on tv and have some delicious food.

Love,

Kiki

 

Leave a Reply

  • (will not be published)