MENU
16:59 | December 27, 2014

Saturday Vibes

Daily

IMG_2435 IMG_2411 IMG_2430

Jeans from Levi’s | Top from Zara

Hej babes!

Har pysslat med städning och tvätt idag och försökt att kurerat mig en sista dag. Börjar redan känna mig bättre, så skönt! Så ikväll ska vi till svärmors lantställe på middag, men de blir en tidig kväll för oss eftersom Anton har match i morgon igen. Hoppas ni får en fin lördag mina vänner!

Hi babes!

Have been busy with cleaning and laundry today and I’m also trying to get well. Starting to feel better already, finally! So tonight we are heading out to the country side for dinner with my mother in law, it will be an early night for us though since Anton is playing agian tomorrow. Hope you all have a nice Saturday!

Love,

Kiki

Leave a Reply

  • (will not be published)