MENU
11:37 | December 28, 2014

Morning Essentials

Daily

IMG_2488Roses&coffeeHej på er!
De märks verkligen att jag börjar bli frisk nu, låg vaken igår och hade sådär härligt mycket energi och inspiration som snurrade i skallen. De var nästan så jag var tvungen att skriva ner allt;). Älskar när man blir sådär härligt kreativ och idéerna och inspirationen bara sprudlar. Och tur är väl de för bloggen har blivit väldigt randig här i juldagarna när jag legat i feber, men jag är ju inte mer än människa och jag tror att min kropp behövde ladda batterierna.  Nog om de, om två dagar kommer my bae Josefin hit för att fira nyår, vi har ett fullspäckat roligt schema de dagarna hon är här, vi har bland annat planerat in en nyårsfotografering som jag kommer att dela med er här så klart! 🙂 Nä, nu ska jag göra mig klar för om en timme ska jag möta upp svärmor för en fika på stan. Later!

Hi you guys!

I can definitely tell that I’m starting to get healthy now, I couldn’t sleep last night cause I had too much energy and inspiration spinning in my head. It was almost like I had to write it all down lol. Love when I get that creative, when my ideas and inspiration just bursting. And thank god it did since my blog has been pretty much same same lately when I’ve been sick, but I am only a human and I think my body needed to recharge the batteries a bit. Well enough about that, in two days my bae Josefin is coming to town to celebrate the New Years, we have a fun and busy schedule the days she’s here so I’m really looking forward to it.

Love,
Kiki

One Response to “Morning Essentials”

Leave a Reply

  • (will not be published)