MENU
18:37 | December 29, 2014

Current livingroom

Interior & Decor


IMG_2700IMG_2691coffeetablelivingroom Rug from Ellos, here! | Coffee table ocean house inspired | Couch from Mio | Vase from Mio | Pillows from H&M and DAY

Hej på er!
Såg att ni var några stycken som undrade vart vår vardagsrums-matta kom ifrån, den är alltså ifrån Ellos och ni hittar den här! Nu ska jag sätta igång med maten innan hjärtat kommer hem, de blir hemmagjorda burgare med rostade rotgrönsaker, mums! Men sen blir de till att börja dra ner på kolhydraterna igen, de har blivit på tok för mycket gluten under julledigheterna och de känns att magen inte är riktigt van vid den mängden.

Saw that you were a few that wondered where your rug is from, it’s from Ellos and you’ll find it here! Now I’ll start with the cooking before my love is coming home, I’ll make homemade burgers with roasted root vegetables, yum! But then I have to start pulling down on carbs again, I’ve been eating too much of gluten during the holidays limits and I can really feel that my stomach is not quite used to it.

Love,

Kiki

3 Responses to “Current livingroom”

Leave a Reply

  • (will not be published)