MENU
16:00 | December 31, 2014

Happy new year

Daily,Events
Kristin&josefine3Krisitin&josefine5Krisitin&Josefine4Kristin&Josefine2 newyears shoot

kristin2 Photo by StudioSimon | Balloons from Kalasco

Gott nytt år på er kära läsare!! 

Jag vill tacka er för att ni varit med och gjort 2014 till ett helt fantastiskt år, tack för att ni kikar er in här varje dag, kommenterar och stöttar mig. Ni är helt fantastiska! Ingen är gladare än jag för att ha fått en så otroligt snäll och fin skara läsare. Nu tycker jag att vi tillsammans gör 2015 till ett hälsosamt och roligt år med mycket skratt, kärlek och träningsvärk;)

Nu har vi ett nytt år framför oss att skapa nya fina minnen på. Jag har inga speciella målsättningar med de nya året mer än att vara glad och positiv och jag tror att 2015 kommer att bli ett ännu bättre år. Kärlek till er alla!

Happy new year dear readers! 

I want to thank you all for being a part of my 2014, it’s been truly amazing! Thanks for visiting my blog every day and for supporting me. No one is happier than me to have such an amazing crowd of readers. Together we will make 2015 a healthy, happy and fun year with much laugher, love and soreness;) I have no specific goals with the new year, more than to be happy and I believe that 2015 will be a even better year.

Love,
Kiki

6 Responses to “Happy new year”

Leave a Reply

  • (will not be published)