MENU
17:54 | January 28, 2015

I’ts always time for some fresh flowers

Daily

IMG_7331IMG_7326
Hej på er!

Sprang förbi dessa snyggingar mellan visningarna idag.

Strax går mitt tåg hem till Gävle igen, haft en sjukt rolig och fullspäckad vecka här i Stockholm men de ska bli skönt att komma hem och få vila fötterna lite. Dock så åkte Anton bort idag så jag får tyvärr komma hem till en tom lägenhet. Men men, vi får iaf ses imorgon-natt igen.. Längtar! De känns som jag bott i min resväska dom 2 senaste månaderna, har visserligen bara varit iväg på roliga saker men de ska ändå bli skönt att få komma hem och landa lite, i alla fall ett tag.

Hi fellows! 

Ran by some pretty fresh flowers between the shows today. 

Soon I’m heading back home again after a fun but intense week here in Stockholm. It will actually be quite nice get back home again, but unfortunately Anton left this morning so I’m coming home to an empty apartment, but I’ll get to see him again tomorrow night and I can’t wait!! It feels like I’ve been living in my suitcase for the passed two months and even though it’s only been fun things and lots of new experiences it will still be so nice to come home, at least for a little while. 

Love,

Kiki

4 Responses to “I’ts always time for some fresh flowers”

Leave a Reply

  • (will not be published)