MENU
12:31 | January 29, 2015

Home is where I feel calm

Food & Recipes
IMG_7407 breakfast

 

Hej på er!

Har suttit och skrivit artiklar från modeveckan och fixat med kvitton från resan hela morgonen. Blir tokig på hur svårt de ska vara att skicka in kvitton för förlorat bagage.. Hursomhelst, unnade mig i alla fall en god frukost i morse innan jag satte igång med jobb. De blev kvarg med bär och allbrown, en grön smoothie gjord på avocado, baby spenat, kiwi, pressad citron och vatten och en efterlängtad kaffe latte på sidan. Senare idag kommer de upp en liten träningsvideo så stay tuned friends!

Have been writing some articles from the fashion week this mooring and tried to send in all the recites from our lost luggage on the trip. It’s so annoying!! Anyways, I made myself a tasty breakfast this morning before I started to work. Had some quark with berries, a green smoothie made of baby spinach, avocado, kiwi, squeezed lemon and some water and on the side I made a latte.

Love,

Kiki

 

4 Responses to “Home is where I feel calm”

 1. Sandra on

  Hej Kilki. Vilken kvarg brukar du äta? Smaksatt? Eller vanlig? Kan fu inte berätta tydligare vilka råvaror du använder i dina frukostar? Behöver tips 🙂

  Reply
 2. ISA on

  gud vad jag saknar kvarg! <3

  måste bara fråga var du vänder dig med klagomål om försenat bagage? är i samma sits.. eller var.. är det försäkringsbolaget? tacksam för svar!

  Reply
  • kiki on

   De beror på vilket bolag di flög med men jag kontaktade american airlines som vi åkte med och dom gav ersättning för de saker vi var tvinga att köpa innan vi fick bagaget 🙂 de gäller att bara tjatig på dom 😉

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)